Gooische Meesters

Advocaten en Mediators
035-691 29 32 | contact@gooischemeesters.nl

Over Ons

Gooische Meesters: geen doorsnee advocatenkantoor

In 2008 is Gooische Meesters opgericht door Emma Gast en Leontine Bredius.

De advocaten beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en het (jeugd)strafrecht.  Wij werken op deze gebieden als advocaat maar ook als mediator.

Hoge kwaliteit , optimale bereikbaarheid en flexibiliteit staan bij ons voorop. Belangrijk voor ons maar nog meer voor u zijn verder snelheid, persoonlijk contact en ruimte voor emoties.

Ons kantoor onderscheidt zich in betrokkenheid, een informele sfeer en cliëntgerichte dienstverlening. Wij staan voor helderheid in onze werkwijze en communicatie, daadkracht, en vooruitstrevendheid.

Wij staan een pragmatische aanpak voor,  denken mee en bekijken uw zaak altijd vanuit diverse invalshoeken,  samen met u maar waarbij wij zorgen voor het juridische kader.

Uiteraard is uitsluitend uw belang uitgangspunt. Wij bespreken met u de mogelijkheden en de haalbaarheid.  Soms is een schikking de beste oplossing en soms is de gang naar de rechter onvermijdelijk. Dan hangt onze toga klaar.

Wij hebben een breed en kundig netwerk van professionele dienstverleners met wie wij regelmatig samenwerken.

Wij staan betalende cliënten bij, ook wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten, en cliënten die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp.

Gooische Meesters
Middenweg 57a
1098 AD Amsterdam

T: 035 691 29 32
E: contact@gooischemeesters.nl
Referenties
MFN Registermediator Gamilierecht Advocaten Scheidingsmediators FAS

Nederlandse Orde van Advocaten

LinkedIn